Modele per lyerje dhomash

Ngjyra JUPOL forte është 10 Herë më e qëndrueshme në larje dhe në dëmtime mekanike në krahasim me ngjyrat e zakonshme. Mundëson larjen e filmit të ngjyrës me detergjente të zakonshme për heqjen e njollave të: Kafes, ketchap-IT, mustardit, buzëkuqit, çajit, lëngut, Veres, ngjyrave permanente për vizatime… Nëse muret janě shume te lArte dhe një ngjyre Mund te duket monotone Mund TI ndani muret Duke i Lyer gjysme ne ngjyre te bardhe dhe gjysme ne ngjyrën qe dëshironi si për shembull ne ngjyrën GRI, mustarde, KREM, jeshile lime ETJ. Shtresa përfundimtare: 2x JUPOL Classic (APO: 2x JUPOL Gold, 1-2x JUPOL Brilliant, 1-2x jupol Trend, 1-2x JUPOL Junior, 1-2x JUPOL latex) Siç ndodh shpesh me ngjyrat që Mund të përkufizohen si « hibride », të cilat Mund të vendosen në mes të verdhës dhe të gjelbrës, madje Edhe aplikimi i gjelbër lime në mur NUK Mund të jetë shumë i thjeshtë. ATA që kërkojnë një tonalitet që VIHet re, në vitin 2018 Mund të gjejnë duc përdorur këtë ngjyrë. pinterest.com/sleekfoodbox në pjesën e përparme të ngjyrave « të ndërmjetme », në vitin 2018, një hije specifike e okërit Mund të çajë rrugën e SAJ, që të vendoset në gjysmë të rrugës ndërmjet bezhës dhe rërës. Përdorimi i kësaj ngjyreje Mund të ketë shpërndarje të Gjerë, si për aftësinë e SAJ për t`u Lidhur PA vështirësi në stile të ndryshme, dhe për fuqinë e lartë emocionuese. pinterest.com/sarahtognetti Rrafshimi i sipërfaqeve të mureve: jubolin P-50 (APO: jubolin, Jubolin P-25, Nivelin) JUPOL Junior është ngjyra e parë në tregun slloven, e CILA e ka fituar certifikatën europiane për ekologji. Me ardhjen e Vitit të RI duket sikur rritet dhe dëshira për të renovuar shtëpinë. Sidomos Kur mobilimi është i definuar dhe vëmëndja përqëndrohet MBI ngjyrën e mureve: ta ndryshosh është një mënyrë Ekonomike për t`i dhuruar shtëpisë një Aspekt më në HAP me kohën.

Dëshironi që shtëpia juaj të duket shumë moderne dhe që në të secili familjar të ndihet këndshëm? JO Vetëm Pantone. Me më shumë se një shekull të aktivitetit të prodhimit të bojrave, Kompania Sherëin-Ëilliams ka identifikuar tri Paleta ngjyrash kromatike për 2018. Riemëruar me EMRA – affinité, connectivité, sincérité – ATA duhet të mishërojnë frymën e kohës aktuale. Në veçanti, për të kompozuar Paleta e fundit janě ngjyrat neutrale, ngjyrat që lahen dhe Mund të krijojnë Harmoni në mjedis. Ashtu si ATO arrijnë të bëjnë DISA hije të gjelbërta. pinterest.com/shabbyfreak/I përshtatshëm për Hapësira të Vogla, në sajë të shkëlqimit të SAJ, Arcadia është një nga ngjyrat e sugjeruara nga Colossus Pantone për 2018. A do të jetë lavdi e Vërtetë? Potenciali duket të jetë: Vetëm duhet të prisni dhe ndoshta, provoni në shtëpinë tuaj. pinterest.com/dominomag Kur transferohemi ne një apartament te ri APO dëshirojmë te rinovojnë ambientin jemi ne kërkim te ideve për te Lyer muret e shtëpisë.

Ne Fakt për te ndryshuar pamjen e një Vendi është e nevojshme te filloni pikërisht nga muret sidomos Kur kërkoni diçka ndryshe se e bardha e zakonshme. Ja DISA IDE nga te cilat Mund te merrni frymëzim për te Lyer muret e shtëpisë. Shtresa përfundimtare: 1-2x JUPOL Citro (APO: 1-2x JUPOL latex me shtesë të Jubocid-IT) në pritje për të zbuluar të gjitha Trendet e Vitit 2018 në dizajnin e le të përéemi të avancojmë DISA hipoteza në Frontin e ngjyrës. Po Ju? A do t`i pikturonit muret e shtëpisë tuaj me të paktën një nga këto ngjyra të Reja? Gjenerata e re e JUPOL Classic mundëson, që me 15 l të ngjyrosni Deri 100 m2. Dëshironi që në shtëpinë tuaj të fusni freski pranverore dhe ajrosje, këtë Mund ta bëni Edhe me Vetëm DISA detaje në ngjyra Pasteli: me jastëkë zbukurimi, mbulesa, tavolina të Vogla ETJ.

error: